Bedrukte wimpellijnen

De mooiste bedrukte wimpellijnen van Slingerkoning.nl

Ben je op zoek naar vlaggenlijnen die je kunt laten bedrukken met een eigen ontwerp, logo of product? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kun je terecht voor bedrukte wimpellijnen met een ontwerp geheel naar eigen wens. Denk bijvoorbeeld aan een gave bedrukte vlaggenlijn met je eigen huisstijlkleuren, bijvoorbeeld voor een bedrijfsevenement of een promotionele actie!

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO).

Opvallen

Laten we eerlijk wezen, gepersonaliseerde bedrukte wimpellijnen vallen altijd op.

Volledig naar

Eigen ontwerp

Wimpellijnen bedrukken met logo

Bedrukte wimpellijnen of vlaggenlijnen zijn multi-inzetbaar. Zo zijn ze erg effectief in het onder de aandacht brengen van een nieuw merk of nieuw product. Maar ze worden ook vaak ingezet op een evenement of op een eigen bedrijfsfeest. Je kunt zelf een ontwerp maken, maar bij eenvoudige ontwerpvragen kunnen we je ook een heel eind brengen. Vlaggenlijnen bedrukken doen we geheel in eigen beheer, waardoor we snel kunnen schakelen. Nadat je je offerte hebt aangevraagd, kun je je ideeën en drukbestanden opsturen, en dan maken wij een digitale uitsnede voor je op. Zo heb je gelijk een beeld van hoe de lijn eruit komt te zien.

Bij het aanvragen van de offerte komen verschillende zaken aan bod. Er zijn namelijk veel factoren die de prijs van onze vlaggenlijnen bepaalt. Denk bijvoorbeeld aan de afname hoeveelheid, maar ook de lengte, het ontwerp en het materiaal. We lichten graag de verschillende factoren even toe.

Oplage bedrukte wimpellijnen

Wanneer je een offerte aan gaat vragen, is het handig om alvast een beetje een beeld te hebben van het aantal bedrukte wimpellijnen dat je nodig hebt. Binnen onze module kun je meerdere oplages naast elkaar neer leggen en vergelijken, dus helemaal zeker van je zaak hoef je niet te zijn. Wij werken met staffelprijzen, wat inhoudt dat de prijs per stuk behoorlijk zakt naarmate je grotere hoeveelheden besteld. We kunnen uiteraard ook kleine oplages realiseren, echter is de prijs per stuk dan wel hoger. De minimum afname begint bij 4 stuks van 5 meter.

Van welk materiaal worden onze bedrukte wimpellijnen gemaakt?

Je kunt bij ons terecht voor papieren wimpellijnen met bedrukking en kunststof wimpellijnen met bedrukken. Standaard gebruiken we voor de papieren wimpellijnen full colour gesatineerd MC Papier (170 g/m²). Dit is dikker papier met een mooie glans laag. Andere papiersoorten zijn op aanvraag ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan dikker papier (250 g/m²), gerecycled papier of beschrijfbaar papier. We denken graag met je mee over de diverse mogelijkheden.

Met kunststof bedoelen we YUPO (116 g/m²), dit is een scheurvast materiaal dat ook geschikt is voor buiten gebruik. Het is bestand tegen een klein buitje. maar uiteraard is het niet verstandig om deze vlaggenlijnen met stromende regen of storm buiten te laten hangen. Al onze materialen zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor herhaaldelijk gebruik.

Lengte van de bedrukte wimpellijn

Met oplage bedoelen we dus de hoeveelheid lijnen. Maar hoe lang deze lijnen zijn, dat kun je ook zelf bepalen. De standaard lengte is 5 meter, maar we kunnen elke lengte tot en met 20 meter voor je produceren. Aan een lijn van 5 meter zitten 20 vlaggetjes. Maar wil je bijvoorbeeld maar 10 vlaggetjes aan de lijn, dan wordt de lengte 2,5 meter. Zo kun je door rekenen hoeveel vlaggetjes aan jouw vlaggenlijn moeten komen te hangen.

Vorm en drukbeelden

Een bedrukte vlaggenlijn kan standaard voorzien worden van driehoekige vlaggetjes (wimpels) of rechthoekige vlaggetjes (vlaggen). Andere vormen zijn op aanvraag ook mogelijk, dus laat je creativiteit vooral niet geremd worden door de vormen. Wimpels zijn over het algemeen iets feestelijker, maar soms kan een logo of ontwerp nou eenmaal mooier uitkomen op een rechthoekige vlag.

Met drukbeelden bedoelen we het aantal unieke afbeeldingen aan één lijn. Moet elk vlaggetje hetzelfde worden, dan spreken we van één drukbeeld. Moeten een logo en een slogan elkaar afwisselen, dan gaat het om twee drukbeelden. Per drukbeeld worden er instel- en opstartkosten gemaakt, dus het aantal drukbeelden maakt ook deels de prijs.

Service van Slingerkoning.nl

Ben je eruit en heb je een offerte ontvangen? Dan gaan we met behulp van de door jouw aangeleverde logo’s of artwork een visual voor je opmaken. Heb je de vlaggenlijnen snel in huis nodig? We hebben een standaard levertijd van 2 tot 3 weken. We kunnen echter op aanvraag ook spoedopdrachten vervaardigen. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de oplage en de ruimte binnen onze productieplanning.

Advies nodig? Onze deskundige klantenservice helpt je graag met het aanvragen van een offerte of met hoe de vlaggenlijn eruit moet komen te zien. Ook kun je ons uiteraard contacteren als je vragen hebt over het materiaal of andere zaken.