Foto slinger

Foto slinger maken bij Slingerkoning.nl

Heb je binnenkort een jubilerende collega, een echtpaar dat zijn jubileum viert, of een bijzondere verjaardag te vieren en zou je graag unieke versiering willen? Denk dan eens aan een foto slinger! Gaaf als echt persoonlijk tintje aan de festiviteiten. Wij kunnen voor jou vlaggetjes met foto bedrukken, bijvoorbeeld met foto’s uit allerlei levensjaren, of met foto’s van al je personeel!

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO)

Opvallen

Laten we eerlijk wezen, een gepersonaliseerde foto slinger valt altijd op.

Volledig naar

Eigen ontwerp

Fotoslinger maken

Een fotoslinger is een vlaggenlijn, waarbij de vlaggetjes bedrukt zijn met foto’s. Uiteraard is het daarbij de bedoeling dat je foto’s van goede kwaliteit hebt, maar de meeste telefoons hebben tegenwoordig al een dusdanig goede camera dat goede slinger foto’s geen probleem zouden moeten zijn. Een fotoslinger kan bedoelt zijn voor jezelf als consument, maar is ook zeker geschikt voor professionele doeleinden. Een foto vlaggenlijn is leuk voor je volgende evenement!

Wat kost een fotoslinger?

Voordat we met je opdracht aan de slag kunnen, gebruik je onze prijsberekeningstool om je offerte te verkrijgen. Hier kun je al je wensen invullen, en vervolgens krijg je een prijs te zien. De prijs is afhankelijk van diverse factoren. De belangrijkste zijn de oplage (hoeveelheid vlaggenlijnen), de drukbeelden (hoeveel verschillende foto’s wil je gebruiken), de lengte per vlaggenlijn en het gewenste materiaal (papier vs. kunststof). Hieronder vertellen we wat meer over deze factoren.

Oplage van jouw slingers

Met oplage bedoelen we het aantal slingers dat je wilt ontvangen. We werken met staffels, wat betekent dat hoe groter de oplage is, hoe lager de prijs per stuk. Het maakt dus een verschil voor de stuksprijs of je 5 slingers met een eigen foto wilt ontvangen, of 500. Het is uiteraard jouw feestje, jij moet de slinger ophangen, dus elke oplage is mogelijk. We beginnen wel bij een minimum afname van 4 vlaggenlijnen van 5 meter (of 1 x 20 meter, of 2 x 10 meter, enzovoort).

Aantal drukbeelden (verschillende foto’s)

Ook van belang is hoeveel verschillende foto’s je wilt gaan gebruiken. Moet ieder vlaggetje bedrukt worden met dezelfde foto? Dan spreken we over 1 drukbeeld. Wil je dat 2 foto’s elkaar afwisselen, dan spreken we over 2 drukbeelden. In principe is er een oneindig aantal drukbeelden mogelijk. Voor elk drukbeeld worden er echter wel instelkosten berekend, dus bekijk in onze prijsberekening wat meerdere drukbeelden met de prijs doet. De vlaggetjes worden altijd dubbelzijdig afgedrukt (beide kanten bedrukt) in full colour.

Lengte van jouw fotoslinger

Je slinger kan elke gewenste lengte hebben, tot en met 20 meter lang. De standaardmaat is 5 meter, maar elke lengte is mogelijk, dus twijfel niet als je maar 1,5 of 3 meter nodig hebt. De hoeveelheid vlaggetjes aan jouw eigen slinger is afhankelijk van de lengte die je kiest. Per 5 meter zitten er 20 vlaggetjes aan de lijn. Wil je dus 25 vlaggetjes, dan is de gewenste lengte van je slinger 6,25 meter. Wil je 12 vlaggetjes, dan is je gewenste lengte 3 meter.

Gewenste materiaal

Wil je je feestje buiten of binnen gaan vieren? Je kunt het materiaal hierop afstemmen. Zo is papier (170 grams MC Papier) vaak de voordeligste optie, maar dit materiaal is alleen geschikt voor binnen gebruik. Wil je de slinger met je mooiste foto buiten gaan hangen? Dan is kunststof (YUPO) de betere optie. We maken uiteraard alleen gebruik van kwaliteitsmateriaal. Ben je benieuwd naar alternatieve materialen, zoals ongestreken of gerecycled papier? Neem dan contact met ons op!

Is mijn foto slinger snel in huis?

Wij snappen dat je je slinger snel in huis wilt hebben. Voor kleine oplages kunnen we vaak snel produceren. We hebben de productie namelijk volledig in eigen beheer, waardoor we korte lijntjes hebben en een snelle productie kunnen waarborgen. Heb je grotere oplages? Dan is de standaard doorlooptijd circa 2 tot 3 weken. In overleg is er echter vaak veel mogelijk zolang de planning het toelaat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.