Vlaggetjes met logo

Vlaggetjes met logo bestellen bij Slingerkoning.nl!

Ben je op zoek naar origineel promotiemateriaal en wil je vlaggetjes met eigen logo laten bedrukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij zijn dé specialist in vlaggen bedrukken met logo! Wij begrijpen als geen ander hoe breed je deze eigen ontwerpen in kan zetten ben behulp van bedrukte vlaggenlijnen. Met onze volledig eigen productie kunnen wij snel leveren, of het nu om grote hoeveelheden of om een kleine oplage gaat.

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO).

Opvallen

Laten we eerlijk wezen, vlaggetjes met logo vallen altijd op.

Volledig naar

Eigen ontwerp

Vlaggetjes bedrukken met logo

Als je denkt aan feestversiering, dan denk je al snel aan slingers en vlaggenlijnen. In combinatie met ballonnen is dit de meest gebruikte versiering. Maar de klassieke vlaggenlijn leent zich ook uitstekend voor promotionele doeleinden, helemaal wanneer deze full colour zijn bedrukt met een eigen ontwerp of jullie bedrijfslogo. Onze bedrukte vlaggetjes met logo zijn uitermate geschikt voor beurzen, acties en evenementen, maar natuurlijk ook voor interne gelegenheden zoals een jubileum of bedrijfsfeest. Je kunt met bedrukte vlaggen een nieuwe huisstijl onder de aandacht brengen, of een nieuw product in de schijnwerper plaatsen.

Goedkoop vlaggen met logo nodig?

Vlaggetjes met logo hoeven niet prijzig te zijn. Wij werken op basis van staffelprijzen, waardoor de stuksprijs van een vlaggenlijn erg kan zakken naar mate je een grotere oplage besteld. Wanneer je vlaggetjes met eigen logo laat bedrukken, dan is het aannemelijk dat je ze vaker gaat gebruiken of voor meerdere gelegenheden. Daar leent de kwaliteit van onze vlaggenlijnen zicht uitstekend voor. Het kan dus verstandig zijn om meer te bestellen dan je misschien in eerste instantie denkt nodig te hebben. Prijstechnisch ben je dan in verhouding goedkoper uit.

Papieren vlaggetjes met logo of kunststof vlaggetjes met logo?

Uiteraard is er ook een verschil in materiaal. Zo ben je bij MC Papier voordeliger uit dan bij YUPO (kunststof). Belangrijk om te weten is dat YUPO geschikt is voor buiten gebruik, terwijl MC Papier dat niet is. Daarnaast is YUPO meer scheur vast, waardoor het wel een stootje kan hebben. Welk materiaal voor jou het meest geschikt is, is dus afhankelijk van de gelegenheid waarvoor je ze in wilt gaan zetten.

Wil je precies weten wat de prijs van vlaggen bedrukken met logo gaat zijn? Loop dan onze prijsberekening door. Zo zie je direct wat de prijs is en kun je deze ook vergelijken met een andere oplage of samenstelling.

Prijs berekenen vlaggetjes met logo

We hebben een handige prijs berekening tool, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent. Hier vul je de volgende zaken in: de vorm van de vlaggetjes, het gewenste materiaal, het aantal drukbeelden, de lengte per slinger, de oplage (het benodigde aantal slingers) en wanneer je de vlaggenlijnen nodig hebt. Samen maken deze variabelen de prijs. Zoals aangegeven wordt de prijs per stuk lager wanneer je grotere hoeveelheden besteld en is MC Papier de voordeligste variant. Wat ook invloed heeft op de prijs is het aantal drukbeelden en de gewenste levertijd. We vertellen je hier graag wat meer over.

Wat is een drukbeeld?

Wij verstaan onder drukbeeld het aantal unieke vlaggetjes. Met andere woorden: moet elk vlaggetje er hetzelfde uit zien? Als dat zo is (je wilt bijvoorbeeld alleen je logo op elk vlaggetje van de vlaggenlijn), dan spreken we van één drukbeeld. Wil je dat twee vlaggetjes elkaar afwisselen (bijvoorbeeld a b a b a b), dan spreken we van 2 drukbeelden. We kunnen vlaggenlijnen maken waarbij elk vlaggetje anders is. Voor elk drukbeeld worden echter wel instelkosten in rekening gebracht, waardoor dit vaak voor een kleine oplage prijstechnisch minder interessant is.Bedrukken in full colour is standaard bij ons.

Levertijd vlaggetjes met logo

>We begrijpen dat je je vlaggetjes met logo graag snel in huis wilt hebben. Standaard hanteren we een levertijd van 2-3 weken. In overleg zijn vaak snellere leveringen mogelijk, met name voor kleinere oplages. In sommige gevallen wordt er gebruik gemaakt van een spoedtarief. Heb je een hele grote oplage nodig? Dan worden de levertijden altijd in overleg vastgesteld.

Welke vorm vlag voor mijn logo

Bij Slingerkoning.nl kun je kiezen uit diverse vorm vlaggen. Het is daarbij verstandig om te kiezen voor een vorm die goed bij je logo past. Heb je bijvoorbeeld een langgerekt, tekstueel logo? Dan staat het minder mooi als je deze horizontaal op een driehoekige vlag drukt. De tekst wordt dan erg klein, wat natuurlijk zonde is. Je kunt zo’n logo dan wel weer verticaal plaatsen, of langs de snijlijn van de vlag. Dit kan er dan juist weer erg goed uit zien. Denk dus goed na over welke vorm jouw logo het beste tot zijn recht doet komen.

Service van Slingerkoning

Heb je hier hulp bij nodig? Wij denken graag met je mee! We zijn per telefoon en per e-mail bereikbaar tijdens kantooruren. Voor meer informatie, vragen over leveringen of creatieve ideeën, neem dan ook gerust contact met ons op!