Gepersonaliseerde slinger

Gepersonaliseerde slinger met logo bij Slingerkoning.nl

Wil je bij een opkomend event gaan versieren, maar wil je wel dat de versiering aansluit bij jou als bedrijf? Met een persoonlijke vlaggenlijn kies jij de bedrukking, en maak je zo een gepersonaliseerde slinger! Een gepersonaliseerde slinger leent zich perfect als promotiemateriaal, bedrijfsversiering. als onderdeel van je branding of als leuke attentie. Wij vertellen je meer over de mogelijkheden!

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO)

Opvallen

Laten we eerlijk wezen, gepersonaliseerde slingers met logo vallen altijd op.

Volledig naar

Eigen ontwerp

Hoe bestel ik mijn gepersonaliseerde slinger?

Je kunt jouw slinger volledig naar eigen smaak samenstellen. Wellicht heb je al een idee over de vorm en het design van de vlaggetjes aan je eigen slinger. We werken op offerte basis: dit houdt in dat je eerst je wensen aan ons doorgeeft, en daar vervolgens een prijs voor opgemaakt wordt. Dit gaat super eenvoudig via onze prijsberekening module. Je kunt dan direct de prijs zien van de persoonlijke vlaggenlijnen die je zou willen ontvangen, waarop je vervolgens deze prijs kunt vergelijken met andere samenstellingen. Wil je bijvoorbeeld 100 stuks, maar ben je benieuwd naar het prijsverschil met 200 stuks? In de prijsberekening kun je dit eenvoudig naast elkaar leggen.

Er zijn een aantal zaken om over na te denken wanneer je de prijsberekening doorloopt. Dit lichten we graag toe.

Welke vorm kunnen de vlaggetjes hebben?

We kunnen diverse vormen produceren, dus er is van alles mogelijk. Kijk goed waar je design of logo zich het beste voor leent. Een wimpel (driehoek) ziet er natuurlijk erg feestelijk uit, maar als je een tekst logo hebt kan het natuurlijk zijn dat het niet goed tot zijn recht komt.

Van welk materiaal moeten de vlaggetjes gemaakt worden?

Er zijn meerdere materiaalsoorten waar je gepersonaliseerde slinger van gemaakt kan worden. De meest gangbare zijn papier en kunststof. Papier is de meest voordelige optie, maar is niet geschikt voor buiten gebruik. Kunststof is daarentegen wel weer geschikt voor buiten gebruik. Ben je op zoek naar een alternatief materiaal, zoals 100% gerecycled papier of papier waar je op kunt tekenen? Neem dan telefonisch contact op, we denken graag me je mee!

Moet elk vlaggetje hetzelfde zijn?

Bij de prijsberekening vragen wij naar het gewenste aantal drukbeelden. Daarmee bedoelen we het aantal verschillende designs die op de vlaggetjes gebruikt worden. Is elk vlaggetje aan de lijn hetzelfde? Dan wil je graag één drukbeeld. Heb je een drietal afbeeldingen die elkaar afwisselen op de lijn, dan zijn dit 3 drukbeelden. Per drukbeeld worden instelkosten berekend, waardoor een groot aantal drukbeelden terug te zien zal zijn in de prijs.

Hoe lang moet elke slinger worden, en hoeveel heb je er nodig?

De gewenste lengte van de slinger is helemaal aan jezelf. De standaard lengte is ongeveer 5 meter, maar wij kunnen tot wel 20 meter aan één lijn produceren. Ook korter is mogelijk, dus ook als je 2,5 meter nodig hebt, is dat geen probleem. Goed om te weten is dat er per meter ongeveer 4 vlaggen aan de lijn zitten. Bij 5 meter zijn dit er dus 20, bij 3 meter zijn dit 12 vlaggetjes. Aan beide zijden zit een langer stuk lijn, waarmee je de slinger kunt ophangen.

Uiteraard is ook de oplage van belang. Hoeveel stuks heb je nodig: we werken op basis van staffels, waardoor de stuksprijs lager wordt naar mate je meer afneemt. Het kan dus interessant zijn om bij een persoonlijke vlaggenlijn met enkel een bedrijfslogo met oog op de toekomst meer af te nemen. We kunnen ook kleine oplages produceren.

Snelle levering!

We begrijpen dat het bestellen van promotie materiaal, zoals een gepersonaliseerde vlaggenlijn, er soms bij in kan schieten. We zijn dan ook gewend om snel te produceren, en in veel gevallen is een spoedlevering mogelijk. De standaard doorlooptijd is 2-3 weken, maar we staan altijd open om te kijken wat binnen de planning mogelijk is. Kleine oplages zijn vaak sneller te produceren. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.