Reclame vlaggetjes

Reclame vlaggetjes? Denk eens aan reclame vlaggenlijnen!

Wil je op een originele manier je merk, nieuwe product of winkel promoten? Dan zijn onze vlaggenlijnen de perfecte manier. Onze vlaggenlijnen, die volledig zelf te ontwerpen zijn, zijn op veel verschillende manieren in te zetten om op een unieke manier reclame te maken. Lees hier meer over de mogelijkheden!

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO).

Opvallen

Laten we eerlijk wezen, gepersonaliseerde reclame vlaggetjes vallen altijd op.

Volledig naar

Eigen ontwerp

Reclamevlaggen

Een reclame vlag is in feite een vlaggetje met daarop een uiting van je eigen logo, merk of eigen bedrijf. Wanneer je een kijkje neemt tussen onze cases, zie je al snel dat er ontzettend veel manieren zijn om onze vlaggenlijnen te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de promotie voor een nieuw drankje op een groot evenement, maar ook aan het jubileum van een lokale speciaalzaak. Of bijvoorbeeld aan een klant gebonden kortingsactie, of leuke attentie wanneer een kindje geboren is vanuit de kraamzorg. Allemaal opties die, naast dat ze voor een feestelijke sfeer zorgen, ook bijdragen bij de branding van je merk, product of bedrijf. Er zijn eindeloze mogelijkheden op het gebied van de reclame vlag, en wij denken graag met je mee.

Logo of slogan op onze bedrukte vlaggetjes

Omdat de vlaggetjes op onze vlaggenlijnen volledig zelf te ontwerpen zijn, zijn ze geschikt voor verschillende doeleinden. Zo kan je simpelweg het logo op elk vlaggetje laten drukken, maar er zijn nog veel meer creatieve mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een slogan, in combinatie met een kleurrijk ontwerp. Zo zorg je voor een feestelijke noot, welke toch op professionele manier neergezet wordt. Wat belangrijk is voor promotionele doeleinden, is dat de boodschap of het merk goed zichtbaar is. Het is daarom van belang dat de gekozen vorm van de reclamevlaggen goed aansluit bij de vorm van het logo of wat er ontworpen is. Hierover kunnen wij je uiteraard adviseren.

Jouw perfecte vlaggenlijn bedrukken

Met behulp van onze handige offerte module kun je eenvoudig al je wensen met ons delen. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste hoeveelheid. Zo kun je diverse oplages naast elkaar neer leggen, om zo de prijs te vergelijken. Over het algemeen geldt: hoe groter de hoeveelheid, hoe lager de prijs per stuk. Het is per saldo dus voordeliger om een grotere hoeveelheid te bestellen. Mocht je elders een goedkopere aanbieding krijgen voor dezelfde aanvraag en kun je ons deze offerte voorleggen, laat het ons dan weten. We bieden namelijk een laagste prijs garantie.

Andere belangrijke zaken die in onze offerte module aan bod komen, zijn de volgende: de gewenste lengte, het aantal drukbeelden, het materiaal, de vorm en de gewenste leverdatum.

Lengte per vlaggenlijn

Wat betreft de lengte, werken wij met een standaard lengte van 5 meter. Op 5 meter kunnen wij 20 reclame vlaggen of wimpels kwijt. Het is ook mogelijk om andere maatvoeringen te bestellen, tot en met een lengte van 20 meter. Je kunt de lengte ook laten baseren op het gewenste aantal vlaggen: wil je bijvoorbeeld 15 vlaggen, dan wordt de vlaggenlijn ongeveer 375 centimeter.

Aantal drukbeelden

We spreken van één drukbeeld wanneer elk vlaggetje er hetzelfde uitziet. Wil je bijvoorbeeld hetzelfde logo op elke vlag en op beide zijden laten bedrukken, dan is dit één drukbeeld. Wil je het logo afwisselen door een andere afbeelding, dan zijn dit twee drukbeelden. Elk aanvullend extra ontwerp is een extra drukbeeld. Je kunt dus al je eigen ontwerpen kwijt op je vlaggenlijn!

Materiaal

Wij leveren vlaggenlijnen van de beste kwaliteit. Je kunt bij ons kiezen uit twee verschillende materialen: kunststof of papier. Dit is niet de plastic of papieren vlaggenlijn die je standaard in een feestwinkel vindt, maar kwalitatief materiaal. Zo is ons papier gecertificeerd 170 g/m² gesatineerd MC papier: dit is verstevigd papier, wat dikker is dan normaal papier. Het is tevens voorzien van een mooie satijnglans laag. Op aanvraag is een dikkere variant, of een andere papiersoort (zoals bijvoorbeeld ongestreken en beschrijfbaar) ook mogelijk. Voor buiten gebruik adviseren we onze kunststof vlaggenlijnen, ook wel YUPO genoemd (116 g/m²). Beide materiaalsoorten zijn van uitstekende kwaliteit, en wanneer de vlaggenlijnen netjes opgeborgen worden zijn ze zeker vaker te gebruiken. Onze vlaggen worden full colour gedrukt en bevestigd aan een stevig koord.

Vorm van de reclame vlaggetjes

Standaard maken wij vlaggenlijnen (rechthoekige vlaggetjes) en wimpellijnen (driehoekige vlaggetjes). Er zijn echter veel verschillende mogelijkheden, zoals ronde vlaggetjes, vierkante vlaggetjes, vaantjes, verschillende formaten wimpels en rechthoeken en nog veel meer.

Levertijd

Wij hanteren een standaard levertijd van 2-3 weken. Aanvaarding van de opdracht is echter altijd in overleg en afhankelijk van onze planning. Heeft u een spoedopdracht? Neem dan telefonisch contact met ons op, in overleg is er namelijk veel mogelijk.

Milieubewuste vlaggenlijn

We helpen je graag met het maken van een bewuste keuze als het gaat om vlaggenlijnen. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de mogelijkheden om te drukken op gerecycled materiaal, of het verpakken van de vlaggenlijnen in papieren zakjes in plaats van PE? We denken graag met je mee, dus vraag ons naar de mogelijkheden!

Helemaal tevreden? Dan kun je ons het artwork of je logo opsturen. Wij maken dan een ‘visual’ voor je op: een uitsnede van hoe de vlaggetjes er op de lijn uitkomen te zien. Wanneer dit naar wens is, wordt de opdracht in productie gezet. Deze vindt bij ons in-house plaats, waardoor we korte lijntjes hebben en de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Service van Slingerkoning.nl

Heb je vragen over onze reclame vlaggetjes, of kom je er op onze website niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen uiteraard graag bij het beantwoorden van al je vragen, en denken graag met je mee over hoe de vlaggenlijn eruit moet komen te zien.