Slingerkoning

Vlaggenlijnen

Vlaggenlijnen zijn voorzien van rechthoekige vlaggetjes. Deze zijn perfect om een langwerpig (verticaal) logo op te tonen, of om een product op sfeervolle wijze aan de man te brengen. Hierdoor zijn vlaggenlijnen buitengewoon geschikt voor promotionele doeleinden, zoals hiernaast te zien is bij de Black Angus bitterballen van Kwekkeboom.

Vlaggenlijnen zijn verkrijgbaar in diverse lengtematen, met circa 4 vlaggetjes per strekkende meter. Ze kunnen uitgevoerd worden in papier of kunststof (buiten gebruik).

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO).

Grootste voordeel

De rechthoekige vorm biedt veel ruimte voor de mooiste designs of merkuitingen.

Slingerkoning

Wimpellijnen

Wimpellijnen zijn door hun vorm super feestelijk. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor een bijzondere gelegenheid, zoals de opening van een nieuwe vestiging, een jubileum of een speciale actie. Logo’s met korte teksten (of een logo met een tekst eronder, zoals het geval is bij Domino’s hiernaast) lenen zich uitstekend voor wimpels. Bij een langer, tekstueel logo, staat het ook erg mooi om deze langs de rand van de wimpel te plaatsen.

Ook wimpellijnen kunnen uitgevoerd worden in papier of kunststof (buiten gebruik). Elke gewenste lengte tot 20 meter is mogelijk. Per meter zitten er 4 vlaggetjes aan de lijn.

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO).

Grootste voordeel

Een driehoekig vlaggetje is het meest feestelijk en zorgt gelijk voor de juiste sfeer op je event.

Slingerkoning

Overige vormen

Naast de klassiekers kunnen wij diverse andere vormen standaard produceren. Daarbij kun je denken aan een rechthoek met een puntje eruit, een ronde onderkant of een rechthoek die eindigt in een punt. Dit zorgt voor een unieke uitstraling van je vlaggenlijn. Hierdoor kunnen we het door jouw gewenste ontwerp voordelig en snel leveren! Unieke vormen zijn op aanvraag bij ons verkrijgbaar.

Ook bij unieke vormen kun je kiezen voor buiten of binnen gebruik. Het aantal vlaggen per strekkende meter is afhankelijk van de gewenste vorm, maar het maximale aantal meters per lijn is 20 meter.

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO).

Grootste voordeel

Vlaggetjes met een maatwerk vorm vallen direct, waardoor ze goed toegespitst kunnen worden op je merkuiting.

Slingerkoning

Maatwerk

Uiteraard denken wij graag met onze klanten mee. Heb jij een specifieke vorm, waarvan je graag wilt weten of het mogelijk is om hier vlaggetjes van te maken?

We verzorgen graag de meest unieke projecten, zoals de slingers voor de keurslager. We hebben korte lijntjes met specialistische drukkers om unieke vormen te creëren. Voor dit soort projecten is een prijs op maat van kracht. Neem daarom contact met ons op om je wensen te bespreken en dan gaan we voor je aan de slag!

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO).

Grootste voordeel

Een unieke merkuiting die niemand anders heeft, en natuurlijk gelijk opvalt!

ALLE MOGELIJKHEDEN

Bij Slingerkoning kunnen we geheel naar jouw wens vlaggenlijnen produceren. We hebben een aantal standaard vormen vlaggetjes, (zoals onder andere wimpels, rechthoeken, vaantjes en nog veel meer). Maar mocht jij een bijzondere vorm hebben die je graag aan een vlaggenlijn wilt zien, dan kun je ook bij ons terecht. Ook op het gebied van materiaal kunnen wij met je meedenken. Je kiest voor Slingerkoning voor de vele mogelijkheden, en de voordelige prijs!

  • Binnen of buiten gebruik: Papier versus Kunststof

  • Bijzondere papiersoorten op aanvraag
    (bv. extra dik of beschrijfbaar)

  • 100% gerecycled materiaal is ook mogelijk
  • Elke mogelijke lengte tot 20 meter
  • Per meter 4 vlaggetjes (A5 formaat)
  • Voordelig en snel door productie in eigen beheer

De mooiste vlaggetjes

De beste promotie

Vlaggetjes bedrukken / vlaggen bedrukken voor elk evenement!

Binnenkort een gezellig evenement, speciale actie of een andere gelegenheid die leuk aangekleed moet worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: met onze bedrukte vlaggenlijnen is de aankleding voor elkaar, en zorg je gelijk voor een stukje branding. Denk bijvoorbeeld aan een vlaggenlijn met eigen logo, slogan, of een ander gaaf ontwerp dat aansluit bij de gelegenheid. Lees hier meer over de mogelijkheden, of gebruik onze handige offerte module om meerdere opties naast elkaar te leggen.

Vlaggetjes bedrukken als promotiemateriaal

We zien een steeds grotere behoefte aan een persoonlijke noot, ook wanneer het gaat om feestversiering. Standaard feestversiering is vaak niet verkrijgbaar in de gewenste kleuren, heeft niet de juiste uitstraling of mist dat beetje extra, waar je als bedrijf vaak naar op zoek bent om je te onderscheiden. Wij maken vlaggenlijnen die daar in voorzien: vlaggenlijnen met een eigen ontwerp. Dat kunnen simpelweg de bedrijfskleuren zijn, het logo van je zaak of de naam van een nieuw product. Maar het kan ook een leuke actie zijn, of een slogan die ergens de aandacht voor vraagt. Want dat doen ze, onze vlaggenlijnen: ze vragen de aandacht. En daarmee zijn ze de perfect als promotiemateriaal, als onderdeel van je branding, of gewoon omdat ze de aankleding van je volgende evenement helemaal compleet maken.

Hoe wij vlaggen bedrukken

Ik hoor je denken: maar hoe gaat dat dan in zijn werk? Allereerst is het van belang dat we op de hoogte zijn van de wensen. Die bestaan onder andere uit de oplage: hoeveel stuks moeten het worden? Wij werken op basis van staffels, waardoor het voordeliger wordt wanneer er meer stuks besteld worden. Daarnaast is de lengte van belang: hoe lang moet elke vlaggenlijn worden? Wij werken standaard met 5 meter, maar elke gewenste lengte tot en met 20 meter lang is mogelijk voor ons. Andere belangrijke zaken zijn het materiaal (papier, gerecycled papier of kunststof), het aantal drukbeelden (is elk vlaggetje hetzelfde of maak je gebruik van meerdere ontwerpen op 1 vlaggenlijn?), en de gewenste levertijd. Ten slotte willen we nog graag weten welke vorm de vlaggen moeten hebben. Met behulp van onze handige offerte module kun je alle wensen eenvoudig doorgeven. Je kunt zelfs, wanneer je nog twijfelt, meerdere ideeën naast elkaar leggen. Op basis van deze gegevens wordt de prijs berekend.

Jouw ontwerp op een vlaggenlijn

Als dat akkoord is, kan het ontwerp aangeleverd worden. Wij zorgen voor een visual: een voorbeeld van hoe de slinger er uit komt te zien met het door jou gecreëerde ontwerp. Tevreden? Dan gaan we de daadwerkelijke vlaggenlijnen voor je produceren. De productie vindt in-house plaats: gewoon bij ons op locatie. Dit zorgt voor korte lijntjes, zodat je weet waar je aan toe bent en de kwaliteit gegarandeerd is.

Papier versus kunststof

Wat betreft het materiaal, zijn er twee mogelijkheden: papier of kunststof/plastic. We kunnen zowel plastic vlaggetjes bedrukken als papieren vlaggetjes bedrukken. Wanneer we spreken over papier, dan hebben we het normaliter over gecertificeerd 170 g/m² gesatineerd MC papier. Dit is verstevigd papier, wat dikker is dan normaal papier. Het is tevens voorzien van een mooie satijnglans laag. Op aanvraag is een dikkere variant ook mogelijk. Onze papieren vlaggenlijnen zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen zeker meermaals gebruikt worden, mits ze netjes worden opgeborgen. Voor buiten gebruik adviseren we echter onze YUPO vlaggenlijnen. YUPO is een vorm van kunststof (116 g/m²), waardoor deze vlaggenlijnen meer geschikt zijn voor buiten gebruik dan vlaggetjes van papier. Zowel onze papieren als kunststof vlaggenlijnen worden geconfectioneerd aan een witte polyesterband.

Meer materialen

Ben je benieuwd naar andere papiersoorten dan het MC Papier? We drukken ook op andere papiersoorten, zoals bijvoorbeeld gerecycled papier of ongestreken papier (beschrijfbaar). Er zijn nog veel meer mogelijkheden, dus het is altijd mogelijk om ons te vragen naar welke materialen we nog meer gebruiken voor vlaggenlijnen bedrukken.

Meerdere drukbeelden in full color

Met een ‘drukbeeld’ bedoelen wij een afzonderlijke afbeelding. Wil je bijvoorbeeld een vlaggenlijn met op elk vlaggetje dezelfde tekst of logo? Dan is dat één drukbeeld. Wil je het logo laten afwisselen door een gave print, dan zijn het twee drukbeelden. Wil je drie afbeeldingen elkaar laten afwisselen, dan zijn het er drie enz. Informeer vooral naar de mogelijkheden, wanneer je wilt weten of wat je in jouw hoofd hebt mogelijk is. Wij bedrukken altijd in full colour bij onze bedrukte vlaggetjes, dus er is veel mogelijk.

Vlaggetjes bedrukken goedkoop?

Omdat we met staffels werken, is een grotere oplage per stuk al snel voordeliger. Wellicht is het dus het overwegen waard, om een grotere oplage te bestellen. De vlaggenlijnen zijn immers te ontwerpen naar wens. Wanneer je voor een tijdloos ontwerp kiest, kunnen ze zeker bij meer gelegenheden ingezet worden! En zeg nou zelf, jouw eigen ontworpen vlaggenlijnen met jouw logo staan overal fantastisch ;) Maar een kleine oplage met bedrukte vlaggen is uiteraard ook mogelijk!

Bedrukte vlaggetjes ter promotie

Wil je de vlaggenlijnen niet ophangen bij je eigen event, maar op een andere manier inzetten voor je branding of bij een leuke actie? Wij kunnen met je meedenken. We hebben ervaring met het produceren van vlaggenlijnen voor mailings of voor in pakketjes, dus mocht je vragen hebben over of onze vlaggenlijnen binnen jullie actie passen, neem dan vooral contact met ons op.

Wil je meer weten over vlaggetjes laten bedrukken, lees dan verder op onze website, of neem contact op met onze klantenservice! We zijn bereikbaar via de telefoon en mail. We helpen je graag verder, zodat je straks de mooiste vlaggetjes hebt voor ieder feest!