Cases

Laat je inspireren

Tony’s Chocolonely

Yummy……… wij houden wel van fairtrade chocolade!
Voor Tony’s Chocolonely mochten wij de kleurrijke wimpellijnen in grotere oplage produceren. Omdat de Tony chocoladerepen in ongelijke stukjes zijn verdeeld, zijn ook de wimpels in verschillende groottes uitgevoerd.

Volledig custom-made, hoe uniek is dat!

Desperados

Voor Desperados, het bier met een vleugje tequila, zijn er full colour vlaggetjes bedrukt in 4 verschillende prints. Deze prints zijn om-en-om aan de lijn gepositioneerd om een speels effect te realiseren. De vlaggenlijnen worden ingezet op de vele festivals en evenementen, welke Desparados organiseert om de branding te vergroten. En zeg nou zelf……… dat ziet er toch feestelijk uit! Willen jullie ook de branding vergroten tegen gunstige tarieven?

Welkom kraamzorg

In opdracht van Welkom Kraamzorg hebben wij voor de ouders en pas geborene wel een erg leuke en toepasselijke vlaggenlijn mogen produceren, De vlaggenlijnen zal ter versiering worden opgehangen zodra het kleine wondertje te wereld is geboren. Zowel voor de jongens als meisjes is er een speciale variant gemaakt van kunststof, zo kan de vlaggenlijn zowel binnen als buiten opgehangen worden. Uiteraard staat de tekst: welkom aan de weerzijde in spiegeldbeeld, wel zo handig!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een feestje is immers niet compleet zonder slingers!

Cases

Een greep uit onze referenties