Slinger maken

Bedrukte slinger maken bij Slingerkoning.nl

Ben je op zoek naar een slinger met eigen artwork of je eigen logo? Wij kunnen zeer eenvoudig vlaggetjes bedrukken en confectioneren tot een mooie slinger naar eigen ontwerp! Deze kunnen gebruikt worden voor diverse gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een jubileum, promotioneel event, maar ook voor een bedrijfsfeest of voor in je eigen zaak.

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO).

Opvallen

Laten we eerlijk wezen, een gepersonaliseerde, bedrukte slinger valt altijd op.

Volledig naar

Eigen ontwerp

Slingers maken met eigen ontwerp

Wil je zelf een slinger maken met je eigen ontwerp erop, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je je eigen ontwerp op slingers laten drukken. We werken op offerte basis, en met onze handige offerte module kun je snel zien wat de kosten zijn, en eventuele verschillende oplages of materialen met elkaar vergelijken. Na akkoord op de offerte lever je het logo of artwork aan, en dan maken bij een digitale uitsnede van je eigen slinger voor je op. Deze sturen we vervolgens toe. Als alles er netjes uitziet gaan wij ermee aan de slag!

Slinger maken: online offerte aanvragen

Maar eerst: de offerte aanvragen. Hoe gaat dat in zijn werk? In onze offerte module vind je een aantal factoren van de slinger, zodat je je wensen aan kunt geven. Hierbij kun je denken aan de vorm, de lengte, en het materiaal. Uiteraard willen we ook van je weten hoeveel stuks je graag wilt ontvangen en wanneer je ze benodigd hebt. Vervolgens wordt er een prijs voor je opgemaakt. Je kunt ook meerdere aspecten met elkaar vergelijken: denk bijvoorbeeld aan papier versus kunststof, of 100 stuks versus 500 stuks. We werken met staffelprijzen, dus de prijs per stuk wordt significant lager wanneer je een grotere hoeveelheid slingers bij ons afneemt. Een kleinere oplage is ook zeker mogelijk, echter hanteren we dan een minimum afname van 4 x 5 meter. We vertellen je bovendien graag wat meer over met welke materialen we werken en wat we precies bedoelen met drukbeelden.

Materiaal

Standaard kun je bij ons kiezen tussen twee materialen: 170 g/m² MC Papier (gesatineerd) en YUPO (kunststof). Gesatineerd MC Papier is verdikt papier met een mooie glans laag. We hebben uiteraard meer mogelijkheden op het gebied van papier. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar gerecycled papier, eco papier of ongestreken (beschrijfbaar) papier, dan denken we graag met je mee. We kunnen ook dikker papier bedrukken, voor bijvoorbeeld dubbelzijdig afwijkende beelden. YUPO is scheurvast materiaal wat ook geschikt is voor buiten gebruik. Dit wil niet zeggen dat het in een storm of stortbui kan hangen, maar een klein regenbuitje kan het zeker hebben. Voor buiten gebruik adviseren we dus altijd YUPO.

Drukbeelden

Wanneer we spreken van drukbeelden, bedoelen we het aantal verschillende beelden op een vlaggenlijn. Moet elk vlaggetje hetzelfde zijn, dan spreken we van 1 drukbeeld. Moet een logo afgewisseld worden door een andere afbeelding, dan spreken we van twee drukbeelden, enzovoort. Per drukbeeld is er sprake van instelkosten, dus het aantal drukbeelden heeft ook invloed op de prijs. Alle vlaggetjes zijn standaard full colour en dubbelzijdig bedrukt.

Slingers maken in gewenste lengte

Uiteraard kunnen we slingers maken in elke gewenste lengte, tot en met 20 meter. Na 20 meter is namelijk de kwaliteit van de vlaggenlijn minder goed te waarborgen. Onze standaardmaat is 5 meter, waar 20 vlaggen aan hangen. Bij 10 meter is dit 40 vlaggen, zo kun je het door rekenen. Ook wat betreft vormen is veel mogelijk: standaard kun je bij ons terecht voor wimpellijnen (driehoek) of vlaggenlijnen (rechthoek), maar mocht er een andere vorm benodigd zijn, dan denken we graag met je mee.