Vlaggetjes maken

Vlaggetjes maken met eigen ontwerp?

Op zoek naar vlaggetjes met een eigen ontwerp? Bij Slingerkoning.nl verzorgen we graag het hele proces voor je! Wij kunnen namelijk vlaggetjes maken van papier en kunststof, met een eigen logo of huisstijl erop. Hierdoor kleed je de boel feestelijk aan, en besteed je gelijktijdig aandacht aan je branding! Met onze vlaggenlijnen en wimpellijnen haal je dus niet alleen versiering in huis, maar werk je ook aan je naamsbekendheid.

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO).

Opvallen

Laten we eerlijk wezen, vlaggetjes met een eigen ontwerp vallen altijd op.

Volledig naar

Eigen ontwerp

Vlaggetjes laten maken

Wanneer je een eigen vlaggenlijn maken, moet er natuurlijk goed nagedacht worden over het ontwerp. Hier kun je al je creativiteit in kwijt, want bij ons is er wat betreft het ontwerp ontzettend veel mogelijk. De productie vindt volledig bij ons plaats, waardoor we snel kunnen schakelen en volledig maatwerk bieden. Wanneer het ontwerp helemaal klaar is, zorgen wij voor een visual: een digitale uitsnede van hoe de vlaggenlijn er uit komt te zien. Zo weet je zeker dat het eruit komt te zien zoals jij in gedachten had.

Gebruik onze handige offertemodule

Uiteraard zijn de kosten van een eigen vlaggenlijn ook niet geheel onbelangrijk. Met behulp van onze offertemodule kun je zeer eenvoudig de diverse mogelijkheden bekijken en met elkaar vergelijken. Wij leveren volledig maatwerk, er valt dus enorm veel te kiezen. Belangrijke aspecten zijn onder andere het materiaal, het ontwerp (drukbeelden), de oplage, de maatvoering, en wanneer de vlaggenlijntjes benodigd zijn.

Materiaal van de vlaggetjes

Wij maken vlaggenlijnen in twee verschillende materialen: papier en kunststof. Op het oog lijken de materialen erg veel op elkaar. Wanneer we spreken van papier, dan bedoelen we MC gesatineerd papier. Dit is verstevigd papier met een licht glanzende afwerking. Kunststof wordt ook wel YUPO genoemd en is in vergelijking met papier beter geschikt voor buiten gebruik. Het materiaal is tevens meer scheurvast. Het is ook mogelijk om met vlam vertragend papier te werken, wanneer dit verplicht is.

Wij bedrukken ook steeds vaker vlaggetjes van papier dat beschrijfbaar is of vervaardigd is van 100% gerecycled papier. We denken graag met je mee over diverse materialen, dus mocht YUPO of MC papier niet geschikt zijn, dan kun je altijd meer informatie bij ons op vragen over andere papier soorten. Daarnaast gebruiken we ook steeds vaker verschillende kleuren koord voor het bevestigen van de vlaggenlijnen. Ook hier kun je meer informatie over opvragen.

Ontwerp van de vlaggetjes

We willen dat het door jou bedachte ontwerp goed tot zijn recht komt. De vlaggenlijnen worden dan ook altijd full colour en aan beide zijden bedrukt. Een afwijkende bedrukking aan de weerszijde is ook mogelijk. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van een tekst (met bijvoorbeeld op elke vlag een letter) drukken we dit op de achterzijde uiteraard in spiegelbeeld, zodat van beide zijde het goed leesbaar is. Wanneer op elk vlaggetje hetzelfde logo staat, dan noemen we dat één drukbeeld. Wil je echter twee ontwerpen die elkaar afwisselen, dan spreken we van 2 drukbeelden.

Oplage

Het is mogelijk om voor elke oplage te produceren, dus ook een kleine oplage produceren we graag. We werken met staffels: de bedrukte vlaggetjes worden simpelweg per stuk goedkoper wanneer je een grotere oplage besteld. Het kan dus heel interessant zijn om toch een grotere oplage te bestellen, wanneer je van plan bent om in de toekomst vaker van de vlaggenlijnen gebruik te maken.

Maatvoering en aantal vlaggetjes

Standaard werken we met een A5 formaat vlag (148 mm x 210 mm). Bij het ontwerp moet er rekening gehouden worden met 3 mm afloop rondom. Dit vanwege de snijmarge. Mocht je grotere vlaggen willen bestellen, dan is dit ook mogelijk: we produceren ook vlaggenlijnen met A4 formaat vlaggen eraan (20 x 30 centimeter). Een standaard vlaggenlijn heeft een lengte van 5 meter, maar we produceren lijnen van 1 tot 20 meter en alles daar tussen in. Aan een vlaggenlijn van 5 meter zitten 20 vlaggen, aan een lijn van 10 meter zitten 40 vlaggen, aan een lijn van 3 meter 12 vlaggetjes, enzovoort. Ook qua vorm valt er veel te kiezen: neem snel een kijkje tussen de mogelijke vormen in onze offertemodule en laat je inspireren.

Vlaggetjes laten drukken

Enthousiast geworden? Vraag dan snel een offerte aan om vlaggetjes te laten drukken! Wij hanteren een standaard levertijd van 2-3 weken voor onze bedrukte vlaggenlijnen. Uiteraard gaat alles in overleg en is er ook op kortere termijn veel mogelijk. Voor grote projecten kan de levertijd langer zijn, dit in verband met een langere productietijd.