Letterslingers

Letterslingers met logo van Slingerkoning

Een letterslinger kan op erg veel manieren ingezet worden: als versiering op een evenement, als presentje voor je klanten of werknemers, of als promotie. Denk bijvoorbeeld aan een ‘Geslaagd’ actie, waarbij je het logo van je school aan weerszijden van de letterslinger kunt plaatsen. Je kunt op het gebied van letterslingers bij ons terecht voor kleine en grote oplages, en bij grote afnames voor bijvoorbeeld evenementen en bedrijfsfeesten kun je zelfs een logo erbij laten plaatsen!

De letters worden onderling verbonden door holnieten, waardoor de letterslingers zowel stevig als wendbaar zijn. Aan weerszijde wordt wit satijnlint bevestigd. Op aanvraag is een andere kleur ook mogelijk!

Top kwaliteit

Gecertificeerd 300 g/m² sulfaatkarton, enkelzijdig bedrukt en voorzien van laklaag.

Grootste voordeel

Perfect voor een persoonlijke boodschap, slogan of een andere tekstuele merkuiting.

Volledig naar

Eigen ontwerp

Vlaggenlijnen en letterslingers

Je hebt bij ons de mogelijkheid bij ons om online jouw gewenste vlaggenlijn samen te stellen en jouw wensen op te geven via de prijsberekening op onze website. Bij letterslingers gaat dat iets anders in zijn werk. Bij letterslingers wordt de prijs berekent op basis van het aantal karakters. Daarnaast werken we met staffelprijzen, waardoor een grotere oplage per stuk voordeliger is dan een kleine oplage.

Staffels

Bij Slingerkoning werken wij altijd met staffels. Dit betekent dat wanneer jij een grotere oplage besteld, de prijs per vlaggenlijn of letterslinger goedkoper wordt. Wij leveren ook wel kleine oplages vanaf 4 x 5 meter, echter zijn deze per stuk dan prijstechnisch minder interessant. Dit geldt ook voor letterslingers. Het plaatsen van een logo bij letterslingers doen we altijd in overleg en is niet mogelijk voor een dergelijk kleine oplage. Het kan daarom zeker verstandig zijn om te kijken naar een grotere oplage, bijvoorbeeld wanneer je van plan bent om de letterslingers vaker in te zetten of bijvoorbeeld voor meerdere vestigingen te inventariseren.

Materiaal

Onze letterslingers zijn gemaakt van karton. Dit is stevig, 350 grams karton voorzien van een lag laag. Hierdoor hebben de letterslingers een licht, glanzend effect. De letters zijn enkelzijdig gekleurd, de achterzijde is wit. Dit maakt de letterslingers uitermate geschikt om tegen de muur of aan de tafel te hangen. Standaard hebben we 14 kleuren in ons assortiment (goud, zilver, rood, oranje, geel, lichtroze, felroze, paars, lichtblauw, donkerblauw, lichtgroen, donkergroen, wit, en zwart). Wil je een PMS kleur die overeen komt met jouw huisstijl of logo? Dit kunnen wij ook realiseren bij grotere oplages. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Afmetingen van de letters

De hoogtes van de letters, cijfers en symbolen is circa 10 centimeter. De breedte is variabel, gemiddeld is dit ongeveer 14 centimeter. Wat betreft het toevoegen van een logo, kunnen we dit logo laten drukken op bijvoorbeeld een rondje, sterretje, of hartje. Alle letters, cijfers en symbolen worden onderling aan elkaar verbonden met holnieten. De holnieten zijn zilver en worden door de verbindingsstukken geschoten en vastgedrukt, met professionele machines. Deze zijn dan ook niet los te maken zonder gereedschap te gebruiken. Wat wel zelf los te maken is, is de splitpen. Op aanvraag kunnen wij een cijfer bijvoorbeeld wel met een splitpen bevestigen, zodat je dit in de toekomst kunt vervangen. Aan weerszijde van de letterslinger maken wij zo’n 30 centimeter aan satijnlint vast, tevens met een splitpen. Standaard is dit wit satijnlint, maar op aanvraag is een andere kleur ook mogelijk. Alle letterslingers worden per stuk verpakt in een PE zakje. Op aanvraag kunnen we de letterslingers verpakken in een papieren zakje.

Vrijblijvende visual

Voor het bestellen van jouw letterslinger, kun je vrijblijvend een digitaal voorbeeld bij ons aanvragen. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten van jouw gepersonaliseerde slinger. Je kunt bij ons uiteraard zelf kiezen hoe groot de afname is die je bij ons doet, maar we werken wel op staffelbasis. Hoe groter de afname, hoe scherper de offerte is die wij voor jou opstellen.

Heb jij een leuk idee voor een vorm waar je je logo graag op terug zou willen zien? We denken graag met je mee. Laat je creativiteit de vrije loop en wij kijken of we dit voor je kunnen realiseren!

Levertijd

Nadat alles is besproken en er een akkoord is gegeven op de visual, gaan wij gelijk voor je aan de slag. We hanteren een standaard levertijd van 2 tot 3 weken. De levertijd komt altijd tot stand in overleg. Bij grotere oplages kan het dus zijn dat de levertijd langer wordt. De mogelijkheid tot spoedlevering is ook aanwezig, uiteraard ook altijd in overleg.

Ben je niet van plan om een logo toe te voegen, en ben je op zoek naar een kleinere oplage? Neem dan contact met ons op. Bijvoorbeeld wanneer je medewerkers van je bedrijf een naamslinger cadeau wilt doen wanneer er een kindje geboren wordt. Ook dan is er veel mogelijk en kunnen we voordelige tarieven bieden.

Toch een bedrukte vlaggenlijn?

In sommige gevallen kan het interessanter zijn om te kiezen voor een bedrukte vlaggenlijn. Een letterslinger is een super goede manier om een boodschap over te brengen, maar als je wil dat je logo of eigen gemaakte ontwerp centraal staat, dan kan je met een vlaggenlijn vaak beter uit de voeten. Een vlaggenlijnen van YUPO is ook geschikt voor buiten gebruik, in tegenstelling tot onze letterslingers. Ook kan het soms prijstechnisch interessanter zijn om voor een bedrukte vlaggenlijn te kiezen.

Op elke vlag een letter

Wil je wel graag een boodschap overbrengen, maar staat de look en feel van een vlaggenlijn je meer aan dan een letterslinger? Wij kunnen ook op elke vlag een letter drukken. Dit staat vaak leuk in combinatie met wimpels of zelfs vaantjes, en kan goed gebruikt worden bij een geslaagd campagne of als er een kind geboren wordt.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wil je weten wat de mogelijkheden van vlaggenlijnen zijn? Neem dan een kijkje in onze prijsberekening. Hier kun je al je wensen doorgeven, waarna er automatisch een prijs gegenereerd wordt. Je kunt ook de prijzen van verschillende oplages met elkaar vergelijken, of wellicht de mogelijkheden van 1 drukbeeld in vergelijking met meerdere drukbeelden.