Hoe plaats ik een bestelling?

Om een bestelling bij ons te plaatsen, moet je eerst een offerte aanvraag doen. Je doet dit door de prijsberekening in te vullen. Hierin wordt gevraagd naar het volgende:

  1. De gewenste vorm. Dit gaat om de gewenste vorm van het vlaggetje. Je kunt hierbij denken aan een rechthoek, driehoek, rondje of vaantje.
  2. Het gewenste materiaal. Je kunt kiezen tussen materiaal voor binnen gebruik (papier) of buiten gebruik (kunststof). Wil je een bijzondere papiersoort gebruiken (zoals bv, 100% gerecycled materiaal)? Neem dan even contact met ons op.
  3. Het gewenste aantal drukbeelden. Een drukbeeld is een unieke afbeelding. Moeten alle vlaggetjes aan de lijn hetzelfde worden? Dan heb je één drukbeeld. Moeten twee verschillende ontwerpen elkaar afwisselen, dan spreek je van 2 drukbeelden, enzovoort.
  4. De gewenste lengte van de slinger. Dit gaat om de gewenste lengte per lijn. De standaardmaat is 5 meter, maar we kunnen alle lengte produceren tot en met 20 meter. Aan 5 meter zitten 20 vlaggetjes. Dit kun je doorrekenen, dus als je voor 10 meter kiest, dan zitten er 40 vlaggetjes aan de lijn (a5).
  5. De gewenste oplage. Dit is de hoeveelheid slingers die je nodig hebt. Dit kan dus variëren van een klein tot een groot aantal, met de bijbehorende staffelprijzen.
  6. De gewenste opleverdatum. We werken met spoedaanvragen, maar de standaard levertermijn is zo’n 2 tot 3 weken. Geef het ook gerust aan als de vlaggenlijnen eerder benodigd zijn, dan gaan we kijken of we het in kunnen plannen.

Vervolgens krijg je een prijs te zien. Je kunt ook verschillende uitvoeringen met elkaar vergelijken (bijvoorbeeld 100 versus 100o stuks). Wanneer je de prijsaanvraag volledig doorlopen hebt en de prijs is akkoord, dan schiet je hem bij ons in. Vervolgens kun je de drukbestanden aanleveren.

Wij maken dan netjes een visual voor je op. Dit is een digitale uitsnede van de vlaggenlijn, zodat je een beeld hebt hoe het eruit komt te zien.

Is dit akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag!