Maatwerk slingers

Maatwerk slingers en maatwerk vlaggenlijnen

Elk feest of evenement is pas compleet wanneer de slingers opgehangen worden. Bij Slingerkoning krijg je de kans om jouw feest of evenement een stukje unieker te maken. Je kan bij Slingerkoning er namelijk voor kiezen om slinger die op maat wordt gemaakt te bestellen. Geef het evenement of feest jouw eigen draai met slingers met jouw eigen logo of huisstijl. Op deze manier werk je ook nog eens aan de branding. Volledig maatwerk is bij ons ook nog eens te verkrijgen tegen een gunstig tarief!

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO).

Grootste voordeel

Een unieke merkuiting die niemand anders heeft, en natuurlijk gelijk opvalt!

Volledig naar

Eigen ontwerp

Bedrukte vlaggetjes als promotie

Wanneer er een evenement of feest plaatsvindt, moet er natuurlijk versierd worden. Je kunt versiering gebruiken om jouw bedrijf op een unieke en subtiele manier te promoten, met bijvoorbeeld bedrukte vlaggenlijnen. Bij Slingerkoning kun je vlaggetjes laten maken die op maat gesneden worden in de vorm die jij wilt. Kies ervoor om jouw logo terug te laten komen in de door jouw gepersonaliseerde slinger, of laat de vlaggetjes snijden in een specifieke vorm uit jouw logo.
Wij gaan te werk met vlaggenlijnen van een standaardlengte van 5 meter (met 20 vlaggetjes), maar we kunnen tot en met 20 meter aan één stuk produceren, en alle afmetingen die daar tussen zitten (dus ook 1,5 meter of 16 meter). De slingers die bij ons voor jou geproduceerd worden, worden gesneden uit een hoogwaardig materiaal.

Materiaal maatwerk slingers

Op het gebied van materiaal bieden wij twee keuzes, een papieren vlaggenlijn of een vlaggenlijn van kunststof. Wanneer jij kiest voor een papieren vlaggenlijn, dan is dat MC Papier zijn wat gesatineerd is. Het gesatineerde MC Papier is papier dat gedikt is en een mooie laklaag heeft. Naast MC Papier bieden wij ook vlaggenlijnen van Gerecycled Papier aan. Dit papier is wat grijzig van kleur en heeft een lichte houtnerf, wat het natuurlijke karakter toont. Daarnaast bieden we vlaggenlijnen van YUPO (kunststof) aan. Dit materiaal is scheurvast en kan dus wel tegen een stootje, waardoor het ook geschikt is om buiten te gebruiken. Wij adviseren dan ook altijd YUPO als het om buiten gebruik gaat.

In overleg is het ook mogelijk om te kiezen voor andere soorten papier. Denk daarbij bijvoorbeeld aan papier dat extra dik is of papier waar om geschreven kan worden. Neem contact met ons op voor mogelijkheden.

Eigen slingers maken met meerdere drukbeelden

Met maatwerk slingers kun je je creativiteit de vrije loop laten. Je levert namelijk een volledig eigen design aan, wat wij vervolgens op maatwerk slingers drukken. Het is ook mogelijk om meerdere drukbeelden aan te leveren: deze worden dan afgewisseld aan de lijn. We drukken altijd dubbelzijdig en in full colour voor het mooiste effect!

Hoe gaan wij te werk als we vlaggenlijnen bedrukken?

Voordat wij gaan beginnen met het produceren van de slinger, willen wij eerst zo goed mogelijk op de hoogte zijn van jouw wensen. De volledige wensen van de klant zijn compleet wanneer wij op de hoogte zijn van de oplage, lengte van de vlaggenlijn, het materiaal en de drukbeelden. Alle vlaggenlijnen die wij produceren, worden standaard bevestigd aan een witte polyester band, maar we zouden Slingerkoning niet zijn als we niet ook hierin maatwerk kunnen leveren. Op aanvraag zijn andere kleuren namelijk ook mogelijk.

Elke slinger wordt geproduceerd bij ons in eigen huis. We werken samen met specialistische drukkers om voor jou de uniekste slingers te creëren. Wanneer je alle wensen inzichtelijk hebt, zullen we een prijs voor je op maken. Als dat allemaal naar wens is, kun je via de mail jouw gewenste drukbeeld of logo bij ons aanleveren. Vervolgens zullen wij voor jou een visual opstellen. Dit is een digitale uitsnede van jouw vlaggenlijn. Wanneer jij akkoord bent met de visual, gaan wij voor jou aan de slag!

Levertijd

De standaard levertijd die we hanteren is 2-3 weken. Na overleg stellen wij de levertijd vast en zullen we jou daarvan op de hoogte brengen. Wanneer jij maatwerk vlaggenlijnen voor een bepaalde datum nodig hebt, meldt dit dan zo snel mogelijk bij ons, zodat wij snel kunnen schakelen. Ook kan je, in overleg met ons, gebruik maken van onze spoedlevering voor zowel kleine als grotere oplages.