Ontwerp je eigen slinger

Ontwerp je eigen slinger bij Slingerkoning.nl!

Heb je een creatief idee voor een promotieactie, of wil je graag een combinatie van meerdere promotiemiddelen inzetten? Dan is een eigen slinger ontwerpen een origineel idee om in te gaan zetten! Bij Slingerkoning.nl maken we vlaggenlijnen voor allerlei branches en gelegenheden, bijvoorbeeld als uiting van je merk of bedrijf, bij de lancering van een nieuwe huisstijl of product, of als promotie bij een evenement. Dat kan op kleine of grote schaal zijn, wij zijn in ieder geval van alle markten thuis. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden of ga direct door naar onze prijsberekening.

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO).

Opvallen

Laten we eerlijk wezen, zelf ontworpen slingers vallen altijd op.

Volledig naar

Eigen ontwerp

Maak je eigen slinger met logo

Bedrukte vlaggetjes zijn natuurlijk de perfecte manier om op een feestelijke manier je merk te laten spreken. Het is een makkelijke en toch creatieve manier om je huisstijl te gebruiken en om een ruimte te voorzien van jouw logo en huisstijlkleuren. Dat kan voor allerlei doeleinden zijn: denk bijvoorbeeld aan de aankleding van je stand op een beurs, of bij de lancering van een nieuw logo, of als toepasselijke versiering bij een 10 jarig jubileumfeest. We hebben unieke slingers gemaakt voor grote gelegenheden zoals sportevenementen, festivals, bedrijfs congressen, beurzen, maar ook voor bijzondere verjaardagen, bruiloften en jubilea.

Waar moet je aan denken bij je eigen slinger maken

Wat betreft het ontwerp kun je je creativiteit op zijn beloop laten gaan. We hebben standaard vormen, standaard afmetingen van de vlaggen en standaard lengtes van de lijnen, maar kunnen ook volledig maatwerk voor je produceren. Wil je weten wat het kost om je eigen slinger te ontwerpen? Dan kun je onze prijsberekening doorlopen. Je kunt hier ook verschillende aantallen of verschillende lengtes met elkaar vergelijken, om te kijken wat het meest naar wens is. In de prijsberekening worden een aantal gegevens gevraagd, waaronder de hoeveelheid vlaggenlijnen die je wilt hebben en hoe lang deze moeten zijn. We werken met staffels: bestel je meer, dan wordt de prijs per stuk lager. Het is dus voordeliger om een grotere oplage te bestellen.

Lengte van de eigen slinger

We werken standaard met lengtes van 5 meter, maar we kunnen elke lengte tot en met 20 meter produceren. Een lengte van 2,5 meter of 12,5 meter is dus ook geen probleem. Per meter zitten er 4 vlaggetjes aan een meter. Dit kun je doorrekenen, dus bij 5 meter komt dit neer op 20 vlaggetjes, bij 3 meter 12 vlaggetjes, enzovoort. Aan weerszijden van de slinger zit een stukje lint om de slingers ophangen.

Drukbeelden en materiaal gemaakte slingers

We krijgen vaak de vraag wat we bedoelen met drukbeelden. Een drukbeeld is een unieke afbeelding, en met aantal drukbeelden bedoelen we dus het aantal verschillende afbeeldingen op de lijn. Moeten alle vlaggetjes volledig hetzelfde zijn? Dan is dat één drukbeeld. Als je twee afbeeldingen hebt die elkaar afwisselen, dan zijn het 2 drukbeelden. We kunnen zoveel drukbeelden gebruiken als dat er vlaggetjes aan de lijn zitten. Houdt er alleen wel rekening mee dat per drukbeeld instelkosten worden berekend. Vlaggetjes worden altijd dubbelzijdig bedrukt.

Welk materiaal wordt er gebruikt?

Wat betreft materiaal is het van belang om te bedenken waar je je zelf ontworpen slingers gaat gebruiken. Voor binnen gebruik adviseren we papier. Dit is houtvrij gesatineerd MC papier, voorzien van een mooie subtiele glanslaag. Voor buiten is kunststof (YUPO) beter. Dit is scheurvast en kan ook tegen wat spetters. YUPO is qua uitstraling niet te vergelijken met de plastic vlaggenlijntjes die je in de winkel tegenkomt. Wat betreft uitstraling kun je tussen MC Papier en YUPO weinig verschil zien.

Je eigen slinger snel geleverd

We snappen dat je je eigen slingers graag snel in huis wilt hebben. Standaard hanteren we een levertijd van ca. 2-3 weken. Bij spoed op kleinere oplages kunnen we vaak sneller schakelen. In sommige gevallen geldt er dan een spoedtarief. Bij grote oplages hebben we meer productietijd nodig, en wordt de levertijd in overleg vastgesteld.

Service van Slingerkoning

Heb je vragen of heb je advies nodig? Onze deskundige klantenservice helpt je graag met al je vragen. De meeste vragen over prijs worden al beantwoord binnen onze prijs berekening, maar voor maatwerk of spoedleveringen kun je het beste contact met ons opnemen. We staan elke werkdag van 09:00 tot 17:00 voor je klaar.