Slingers bedrukken met logo

Slingerkoning.nl: Slingers bedrukken met logo

Gave slingers nodig voor je volgende evenement? Bij ons is het mogelijk om slingers met een eigen ontwerp te laten produceren. Wil je dat de slingers niet alleen feestelijk staan, maar ook bijdragen aan de branding? Kies dan voor een vlaggenlijn met logo: hiermee zorg je dat de vlaggenlijn in stijl is met het evenement, en past bij de rest van je promotiemateriaal. Lees hier meer over de mogelijkheden of gebruik onze handige offerte module om meerdere opties naast elkaar te leggen.

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO)

Opvallen

Laten we eerlijk wezen, gepersonaliseerde slingers met een logo vallen altijd op.

Volledig naar

Eigen ontwerp

Slingers laten bedrukken met logo

Branding wordt steeds belangrijker: als bedrijf is het goed om te laten zien wie je bent, waar je voor staat en dat door te voeren in promotiematerialen. Een vlaggenlijn is een leuke en originele manier om je bedrijf op een feestelijke manier te tonen. Dat kan op grote en op kleinere schaal: denk aan een drankmerk, die hun nieuwste drankje promoot met vlaggenlijnen op een groot festival. Maar bijvoorbeeld ook aan een bakker, die een speciale jubileumactie onder de aandacht brengt met een mooie vlaggenlijn. Op onze website vind je ontzettend veel voorbeelden van mooie vlaggenlijnen: blader hier vooral doorheen om inspiratie op te doen.

Hoe wij vlaggetjes slinger bedrukken met logo

Bij ons kun je vlaggenlijnen geheel naar wens ontwerpen. In onze offerte module kom je alle mogelijkheden tegen. Daar vragen we je onder andere naar het volgende: het gewenste aantal stuks, de gewenste lengte per vlaggenlijn, materiaal, het aantal drukbeelden, de vorm en de gewenste levertijd.

Aantal stuks / gewenste oplage

Wij werken op basis van staffels. Hierdoor worden de vlaggenlijnen per stuk voordeliger, wanneer er een grotere hoeveelheid besteld wordt. In de meeste gevallen is het dus voordeliger om een grotere hoeveelheid te bestellen. Een kleine oplage is echter ook zeker mogelijk,

Lengte per vlaggenlijn

Wij werken met een standaard maat van 5 meter. Aan een vlaggenlijn van 5 meter zitten ongeveer 20 vlaggen of wimpels. Maar eigenlijk is elke maatvoering tot en met 20 meter lang mogelijk. Het aantal bedrukte vlaggetjes groeit mee met de lengte. Wil je bijvoorbeeld een slinger van 3 meter, dan hangen hier 12 vlaggetjes aan.

Materiaal vlaggenlijnen bedrukken

Wat betreft het materiaal waar de vlaggenlijn van gemaakt wordt, zijn er twee mogelijkheden. Een van de mogelijkheden is papier. Dit is gecertificeerd 170 g/m² gesatineerd MC papier: dit is verstevigd papier, wat dikker is dan normaal papier. Het is tevens voorzien van een satijnglans laag. Op aanvraag is een dikkere variant ook mogelijk. Onze papieren vlaggenlijnen zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen zeker meermaals gebruikt worden, mits ze netjes worden opgeborgen. Voor buiten gebruik adviseren we echter onze YUPO vlaggenlijnen. YUPO is een vorm van kunststof (116 g/m²), waardoor deze vlaggenlijnen meer geschikt zijn voor buiten gebruik dan vlaggetjes van papier. Zowel onze papieren als kunststof vlaggenlijnen worden standaard geconfectioneerd aan een witte polyesterband, maar andere kleuren zijn ook mogelijk! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van verschillende papiersoorten, zoals bijvoorbeeld 100% gerecycled papier of papier waarop geschreven kan worden? We helpen je graag!

Aantal drukbeelden

Een drukbeeld is een afzonderlijke afbeelding. Wanneer elk vlaggetje op de bedrukte vlaggenlijn hetzelfde logo laat zien, dan spreken we van één drukbeeld. Wanneer je het eigen logo ( wij bedrukken standaard full colour) afwisselt met een ander bedrukt vlaggetje, zoals bijvoorbeeld een slogan of iets dergelijks, dan spreken we van 2 drukbeelden. Heb je vragen over de mogelijkheden met betrekking tot het aantal drukbeelden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Vorm

Uiteraard vind je bij ons de standaard vlaggenlijnen en wimpellijnen (rechthoek of driehoek) Er zijn echter veel verschillende mogelijkheden, zoals ronde vlaggetjes, vierkante vlaggetjes, vaantjes en nog veel meer. Neem een kijkje in onze offerte module en laat je inspireren!

Levertijd slingers met logo

Wij hanteren een standaard levertijd van 2-3 weken. Aanvaarding van de opdracht is echter altijd in overleg en afhankelijk van onze planning. Een grote oplage neemt vanzelfsprekend meer productietijd in beslag. Heeft u een spoedopdracht? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Service van Slingerkoning.nl

Ben je er helemaal uit? Dan kan het ontwerp worden aangeleverd. Wij zorgen voor een visual: een voorbeeld van hoe de slinger er uit komt te zien met het door jou gecreëerde ontwerp. Wanneer de visual akkoord is, gaan we aan de slag met de productie. Deze vindt bij ons in-house plaats, waardoor we korte lijntjes hebben en de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Heb je vragen over een slingers laten bedrukken met logo? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We denken graag met je mee over het ontwerp, de mogelijke lengtes of het aantal drukbeelden. Wij zijn dé specialist in het bedrukken van vlaggenlijnen, en helpen je graag!