Vlaggenlijn bedrukken

Vlaggenlijn bedrukken met eigen ontwerp

Als onderdeel van een promotionele actie worden vaak diverse materialen ingezet, zoals bijvoorbeeld posters, flyers, en andere acties. Maar wil jij jouw merk of bedrijf feestelijk onder de aandacht brengen, dan is een vlaggenlijn natuurlijk veel leuker! Onze vlaggenlijnen zijn geheel naar eigen wens te ontwerpen. Zo kun je kiezen voor een vlaggenlijn met logo, maar ook voor een vlaggenlijn met een specifiek product of actie erop. Een bedrukte vlaggenlijn is dus voor veel verschillende acties in te zetten!

Top kwaliteit

170 g/m² gesatineerd MC papier,
170 g/m² Gerecycled Papier of 116 g/m² kunststof (YUPO)

Opvallen

Laten we eerlijk wezen, vlaggetjes met een eigen ontwerp vallen altijd op.

Volledig naar

Eigen ontwerp

Vlaggenlijn bedrukken met logo

Een vlaggenlijn met logo kan voor veel verschillende gelegenheden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een promotieactie, maar ook binnen het bedrijf goed te gebruiken voor bedrijfsfeesten. Bij evenementen wordt ook vaak aandacht besteed aan sponsoring, en dan is een vlaggenlijn bedrukken natuurlijk de perfecte manier om de sponsor wat aandacht en zichtbaarheid te geven. Daarnaast mengt een vlaggenlijn zich vaak perfect tussen de festiviteiten, waardoor de feestelijkheid behouden blijft. Er zijn erg veel verschillende mogelijkheden op het gebied van vlaggenlijnen en wimpellijnen bedrukken, en we helpen je graag een handje bij het hele proces.

Mogelijkheden eigen vlaggenlijn laten bedrukken

Uiteraard denken we altijd mee als het gaat om de wensen van onze klanten. Hierbij kijken we graag verder dan wat er standaard mogelijk is. Uiteraard hebben we wel een aantal klassieke opties wat betreft vorm, materiaal en drukbeelden. Dit lichten we graag even toe.

Materiaal bedrukte vlaggenlijn

Standaard kun je bij ons kiezen uit papieren vlaggenlijnen of kunststof vlaggenlijnen. Met papier bedoelen we dan standaard 170 g/m² gesatineerd MC papier. Dit is verdikt papier met een mooie glanslaag. Dit is ons voordeligste materiaal en uitermate geschikt voor binnen gebruik. Voor buiten gebruik hebben we dan 116 g/m² YUPO. Dit is een kunststof materiaal, wat scheurvast is en tegen spatwater kan. Uiteraard zijn zowel onze vlaggetjes van papier als onze vlaggetjes van kunststof van uitstekende kwaliteit. We drukken altijd full colour / full color en onze bedrukte vlaggetjes worden geconfectioneerd aan een stevige witte band.

Ander materiaal? We denken graag mee!

Naast de klassieke opties denken we graag met je mee, mocht je liever gebruik maken van een ander materiaal om je eigen logo op te laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan 100% gerecycled materiaal, of materiaal dat beschreven dient te worden. Ook op het gebied van de band van de slinger zijn er mogelijkheden. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een andere kleur? Dan kijken wij wat we daarin kunnen betekenen.

Vorm bedrukte vlaggetjes

Standaard bieden we driehoekige vlaggetjes (wimpels) en rechthoekige vlaggetjes (vlaggen), wat betreft de vorm. Wimpels zijn vaak wat feestelijker qua uitstraling, maar op een rechthoekige vlag heb je wat meer ruimte voor je ontwerp. Standaard maken we gebruik van een A5 formaat vlaggetje. Wil je graag een andere vorm, zoals bijvoorbeeld een vaantje of cirkel? We kijken graag wat we kunnen realiseren. Ook grotere vlaggen, zoals een A4 formaat, of een liggende vlag, behoren tot de mogelijkheden. Dus laat je creativiteit de vrije loop!

Lengte en oplage

We krijgen vaak de vraag: is een vlaggenlijn bedrukken goedkoop? Het antwoord is dat het zeker voordelig kan. Omdat wij de productie in eigen beheer hebben kunnen we de prijs drukken en snel schakelen. De prijs wordt echter wel grotendeels bepaald door de gekozen oplage en lengte van de lijn. De standaard lengte is bijvoorbeeld 5 meter lang (met daaraan 20 vlaggen), maar lengtes tot en met 20 meter zijn mogelijk. Uiteraard is dit van invloed op de prijs. Daarnaast werken we met staffelprijzen, waardoor een grotere afname vaak goedkoper is. Een kleine oplage is ook mogelijk, maar de prijs per stuk zal dan significant hoger uitvallen dan wanneer je 1000 stuks afneemt. Met onze handige offerte tool kun je eenvoudig meerdere staffels met elkaar vergelijken, om zo tot de gewenste uitwerking te komen.

Aantal drukbeelden

Ook van invloed op de prijs is het aantal drukbeelden. Met drukbeelden bedoelen we het aantal verschillende afbeeldingen aan één lijn. Kies je bijvoorbeeld voor een lijn van 5 meter met 20 vlaggen, en elk vlaggetje is hetzelfde, dan maak je gebruik van 1 drukbeeld. Handig wanneer je bijvoorbeeld een vlaggenlijn met enkel een eigen logo wilt. Wanneer 2 verschillende afbeeldingen elkaar afwisselen spreken we van 2 drukbeelden, enzovoort. Met meerdere drukbeelden kun je een vrolijk en visueel interessant geheel creeëren!

Wat is de levertijd van bedrukte vlaggenlijnen?

Omdat wij de productie zelf in de hand hebben, kunnen we snel schakelen. We hanteren een standaard levertijd van 2 tot 3 weken, maar zijn er ons bewust van dat het bestellen van versiering er vaak bij in schiet. We kunnen daarom in overleg sneller spoedopdrachten verwerken, en ook voor kleinere oplages kunnen we vaak sneller leveren. Houdt wel rekening mee dat bij grote oplages meer productietijd benodigd is.

Heb je vragen of kom je er niet uit op onze website? Onze deskundige klantenservice helpt je graag verder! Ook wat betreft het ontwerp kijken we graag waar we in kunnen ondersteunen. Neem telefonisch contact op en dan adviseren we je graag.